ΤΟ ΠΑΧΝΙ

 

«Το Παχνί» είναι μια παραδοσιακή ταβέρνα εστιατόριο στην Κοκκιναριά των Σπετσών. Η ταβέρνα που ανήκει στον Κωνσταντίνο και Νίκη Θυμαρά λειτουργεί πάνω από 15 χρόνια προσφέροντας στους επισκέπτες της ξεχωριστές εμπειρίες. Η λειτουργία της ταβέρνας είναι μόνο βραδινές ώρες όπου και προσφέρει τα εξαίσια εδέσματά της και το κρασί της.

 

 

Η ταβέρνα μας έχει παραδοσιακή Ελληνική κουζίνα με πολύ αγνά και προσεγμένα υλικά. Τα λαχανικά και οι σαλάτες μας είναι όλα δικής μας βιολογικής καλλιέργειας, χωρίς φυτοφάρμακα και άλλες χημικές ουσίες αλλά μόνο με φυσική φροντίδα. Το ελαιόλαδο είναι και αυτό δικής μας παραγωγής για να σας προσφέρουμε πάντα το καλύτερο. Ενώ το κρασί μας είναι παρασκευασμένο από τρεις διαφορετικές ποικιλίες και ωριμάζει στα δρύινα βαρέλια μας μέσα στο μαγαζί. Τα φαγητά μας είναι όλα φτιαγμένα με αγάπη και τα κρέατά μας ψημένα στα κάρβουνα. Τέλος κλείστε το ταξίδι αυτό των γεύσεων με το να δοκιμάστε τα παραδοσιακά γλυκά του κουταλιού της Κας Νίκης φτιαγμένα με τα πιο αγνά και φρέσκα υλικά.

 

 

Στην ταβέρνα μας είναι σίγουρο ότι θα βρείτε καλό φαγητό, άφθονο κρασί άριστης ποιότητας και πολύ φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα. Στο εστιατόριο μας είμαστε πάντα φιλόξενοι γι’ αυτό και έχουμε πολλούς που το έχουν κάνει στέκι. Το γλέντι είναι πολύ εύκολο να αρχίσει στο μαγαζί μας όπου το κρασί ρέει άφθονο και η μουσική παίζει πάντα.

Για να δοκιμάσετε και εσείς τα εξαιρετικά μας εδέσματα επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφθείτε μας…