ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΣ

«Το Παχνί» είναι μια παραδοσιακή ταβέρνα εστιατόριο στην Κοκκιναριά των Σπετσών. Η ταβέρνα που ανήκει στον Κωνσταντίνο και Νίκη Θυμαρά λειτουργεί πάνω από 15 χρόνια προσφέροντας στους επισκέπτες της ξεχωριστές εμπειρίες. Η λειτουργία της ταβέρνας είναι μόνο βραδινές ώρες όπου και προσφέρει τα εξαίσια εδέσματά της και το κρασί της.

Τα υλικά μας είναι που κάνουν την διαφορά σε όλο μας το μενού και διατροφή. Κάνουμε πολύ δουλειά για να είναι πάντα τα υλικά μας τα καλύτερα. Πολλά από αυτά τα παράγουμε οι ίδιοι για να επιτύχουμε για εσάς την καλύτερη ποιότητα.

Παραγωγής μας το κρασί που σας σερβίρουμε με μεράκι. Το κρασί μας είναι φτιαγμένο με αγάπη από εμάς τους ίδιους από τρείς διαφορετικές ποικιλίες και παλιώνει στα δρύινα βαρέλια που στολίζουν το μαγαζί μας.

 

 

Το λάδι μας είναι και αυτό δικής μας παραγωγής από ελιές άριστης ποιότητας και μεθόδους που το κάνουν ξεχωριστό.

Εκτός από όλα αυτά στο μαγαζί μας θα δείτε τον λαχανόκηπό μας όπου καλλιεργούμε τις σαλάτες. Οι σαλάτες που σας σερβίρουμε είναι βιολογικής καλλιέργειας, που προσωπικά φροντίζουμε να μην χρησιμοποιούνται χημικά και φάρμακα παρά μόνο τα προστατεύουμε με φυσικές μεθόδους.

Για να δοκιμάσετε και εσείς τα εξαιρετικά μας εδέσματα επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφθείτε μας…