ΜΕΝΟΥ

«Το Παχνί» είναι μια παραδοσιακή ταβέρνα εστιατόριο στην Κοκκιναριά των Σπετσών. Η ταβέρνα που ανήκει στον Κωνσταντίνο και Νίκη Θυμαρά λειτουργεί πάνω από 15 χρόνια προσφέροντας στους επισκέπτες της ξεχωριστές εμπειρίες. Η λειτουργία της ταβέρνας είναι μόνο βραδινές ώρες όπου και προσφέρει τα εξαίσια εδέσματά της και το κρασί της.

Το μενού μας είναι φτιαγμένο να σας ταξιδέψει με τις γεύσεις του. Τα υλικά μας είναι διαλεχτά και προσεγμένα ώστε όλα μας τα εδέσματα να είναι άψογα. Στην ταβέρνα μας θα σας σερβίρουμε ότι κρεατικό ζητήσετε, ενώ ο ψήστης μας θα φροντίσει να είναι κατάλληλα ψημένο για εσάς και για να αναδείξει όλες του τις μυρωδιές. Ψητά στα κάρβουνα όλα μας τα κρέατα πάντα φρέσκα και σωστά μαγειρεμένα θα ευχαριστήσουν και τον πιο δύσκολο πελάτη.

 


Οι σαλάτες μας είναι όλες φρέσκες και βιολογικά καλλιεργημένες στον κήπο μας, χωρίς φυτοφάρμακα και χημικά. Φροντίζουμε να είναι σωστά πλυμένες και τις σερβίρουμε σε συνδυασμούς που αναδεικνύουν τις γεύσεις. Ενώ το ελαιόλαδό μας είναι σπιτικό δικής μας παραγωγής με εξαίσια γεύση.

Σερβίρουμε επίσης μαγειρευτά όπως φάβα ή γήγαντες ανάλογα με τη μέρα διαφορετικά. Οι μερίδες μας είναι τεράστιές ενώ οι τιμές μας μικρές. Η ποιότητα της μαγειρικής και των υλικών μας θα σας αφήσει άφωνους.

 


Απολάυστε το μενού μας με ένα καλό ποτό να μην ξεχάσουμε ότι σε εμάς θα βρείτε άφθονο κρασί και αυτό παραγωγής μας. Φτιαγμένο από τρείς διαφορετικές ποικιλίες και παλαιωμένο στα δρύινα βαρέλια μας είναι σκέτο νέκταρ. Εκτός από το κρασί μας έχουμε και άλλα ποτά, τσιπουράκι κ.α. που μπορείτε να απολαύσετε με ένα μεζεδάκι, όπως και αναψυκτικά.

Τέλος το μενού σας δεν θα μπορούσε να καταλήξει καλύτερα από ότι με ένα γλυκό από τα χέρια της Κας Νίκης που θα σας γεμίσει ζεστασιά και γεύσεις.

Για να δοκιμάσετε και εσείς τα εξαιρετικά μας εδέσματα επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφθείτε μας...